Kevin Verkruijssen Creative
Wilco Jung Creative

Ons Verhaal

StudioA2 is ontstaan door...

StudioA2 is een studio aan de A2 bij Utrecht waar je zelf en/of onder begeleiding shoots kan uitvoeren Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit foto- of video’s. Er is ook plaats voor andere creatieve (kunst) vormen.

Ook worden er in de studio regelmatig workshops gegeven door ervaren specialisten die jarenlange ervaring hebben in de praktijk en je op een bevlogen manier de fijne kneepjes willen bij brengen.

Januari 2018
Lancering StudioA2
AANBOD StudioA2

Onze Diensten

StudioA2 biedt jou de mogelijkheid om te fotograferen of filmen in onze centraal gelegen studio-ruimte. Dit kan zowel kaal als compleet ingericht voor fotografie- en video. Ook kan je bij ons terecht voor diverse workshops.
VERHUUR
StudioA2 is een studio aan de A2 bij Utrecht waar je zelf en/of onder begeleiding shoots kan uitvoeren. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit foto- of video’s. Er is ook plaats voor andere creatieve (kunst) vormen.
WORKSHOPS & PRIVE LES
StudioA2 biedt diverse workshops aan welke worden gegeven door ervaren specialisten die jarenlange ervaring hebben in de praktijk en je op een bevlogen manier de fijne kneepjes willen bij brengen.
VERHUUR - GEAR
StudioA2 heeft naast een mooie locatie, ook diverse hoogwaardige foto- en video-apparatuur in de verhuur.